Kalajuttu Oy verkkokauppa > Wromak-akvaariopaketti 240 litraa kaapilla

Wromak-akvaariopaketti 240 litraa kaapilla

Alkaen 378 € mustalla muovikannella

Sisältää akvaarion, kaksiovisen kaapin, valaisinkannen ja varusteet.
Lasiosan koko 120x40x50cm.
Kuvan paketti mustalla muovikannella ja kaapistolla.

Tarkista AINA saatavuus ennen maksamista sähköpostilla sivun ylärivistä kohdasta:palaute tai tästä linkistä Kalajuttu

Sisältö
Pakettiin kuuluu 2x30W valaisinkansi sisältäen loisteputket ja kaksiovinen jalustakaappi. Lisäksi mukaan tulevat pakettiin sopivat tarvikkeet (Resun-sisäsuodatin, Resun-lämmitin, raappa, haavi, taustakuva, lämpömittari).

Valaisin
Valaisimen voi valita mustana tai pyökinvärisenä muovikantena. Vaihtoehtona on myös tyylikäs Exclusive-valaisinkansi, varastovärinä pyökki. Exclusive-kannen saa tehdastilauksena 10 muullakin värillä, alla värikartta. Tehdastilausten toimitusaika on 1-3 kuukautta.

Kaapisto
Pakettiin kuuluu melamiininen jalustakaappi säätösaranoilla. Kaapistossa varastovärinä musta ja pyökki. 10 muuta väriä on saatavana tehdastilauksena, alla värikartta. Tehdastilausten toimitusaika on 1-3 kuukautta.
Perustilauksessa valaisinkansi ja kaappi ovat aina samanväriset. Kun valitset tilaukseesi valaisinkannen värin tulee kaapisto samalla värillä. Jos haluat muita väriyhdistelmiä ota yhteyttä 0440-725600 tai palautesivun kautta.

Perusakvaario
Perusakvaario on malliltaan klassinen, suorakulmainen. Valmistettu float-lasista, jonka paksuus vaihtelee 4 mm ja 12 mm välillä. Lasin paksuus soveltuu akvaariokokoon ja kansainvälisten normien edellytyksiin. Tämä varmistaa joka tyypin akvaarion maksimaalisen käyttöturvallisuuden. Aina tarpeen mukaan akvaarion etu- ja takalasi on vahvistettu tukevoittavilla erikoislistoilla ja siinä on riittävästi poikkitukia. Kaikki akvaarioidemme saumat liimataan erikoissilikoneilla, jotka ovat tarkoitettuja ainoastaan akvaariovalmistukseen. Silikoni laitetaan tasaisesti ja siten altaan estetiikka säilyy hyvänä.

Varastotilanne
Reaaliaikaisen varastotilanteen voit tarkistaa tämän tuoteryhmän lopusta. Taulukosta löydät myös tehdastilauspäivämäärät.

Alla pyökinvärinen exclusive-kansi ja kaapisto. Altaan alla lisäksi pyökinvärinen pohjakappale. (Saatavana eri tilauksesta)

Wromak-akvaariopaketti 240 litraa kaapilla
Wromak-akvaariopaketti 240 litraa kaapilla
 Wromak-akvaariopaketti 240 litraa kaapilla

Hinta: 378.00 € 
 Ostoskori

Kalajuttu Oy, Kaskentie 15, 62600 Lappajärvi, Suomi
puh. 0440-725 600, sähköpostiosoite asiakaspalvelu (at) kalajuttu.fi
Viimeksi päivitetty 2020-09-29 16:48:12